cazare zarnesti cu piscina exterioara

cazare zarnesti cu piscina exterioara

Blog Article

trasee usoare plaiul foii
Plaiul Foii - Zărneşti este o zonă turistică exceptională aflată pe valea Bârsei la poalele impunătorului masiv Piatra Craiului. Crestele semețe ale masivului sunt la o aruncatură de baț şi le poți admira pe îndelete în toată splendoarea lor.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din interior

We use cookies to make certain that we give you the best expertise on our Site. In the event you continue to use This page We'll think you are satisfied with it.Ok

The descent started off through junipers, then a scree place, which was pretty unappealing . It's important to be cautious when leaving the scree region as the route goes to the best, with the juniper area, it doesn't go down in the valley of stones.

Dacă până aici vedeam foarte multe persoane in drumul nostru, dupa acest punct se lasa linistea, fiind mult mai putini cei care se aventureaza sa urce până la varf.

Cel mai apropiat oras de intrarea pe traseu este Zarnesti, unde aveti mai multe optiuni de cazare. De asemenea, in Plaiul Foii au aparut destul de multe cabane in ultimii ani, asa ca, va puteti orienta si catre aceasta locatie. Mai jos, las cateva optiuni gasite pe Booking, treatment au Observe bunicele:

Veti ști că sunteti aproape de finalul drumetiei atunci cand ajungeti in poienițe, de unde nu ratati să vă intoarceti privirea catre muntii ce tocmai i-ati escaladat, privelistea pensiunea panorama pietrei craiului din plaiul foii este superbă.

Atinsesem altitudinea de 1755 metri. Ne-a părut rău că am abandonat, însă hoinăreala către Vf. Omu din urmă cu două zile, plus insolația groaznică ce ne lovise cu acea ocazie ne răpise în mare parte tonusul muscular.

Aici, peisajele se aștern precum povești nespuse, cu creste muntoase ce par să ajungă la cer, și văi treatment adăpostesc secrete ale naturii.

Mai jos, veți găsi detaliile traseului parcurs de noi, pe care am ales sa il împărțim in doua zile.

Ai o prognoza meteo plaiul foii priveliste deosebita in toate partile. Pentru mai bine de 3 ore am pasit cu atentie sporita, avand la picioare, in dreapta si in stanga  hauri uriase dar in priviri, frumuseti nemarginite.

A doua zi am plecat pe traseul ce avea sa fie cu mult pensiunea subcrai plaiul foii mai dificil comparativ cu zona de "La Lanturi". A fost, afla mai multe de fapt, cel mai dificil traseu parcurs de noi.

Admirarea florilor de munte, precum garofița Pietrei Craiului sau floarea de colț, sau a numeroaselor specii de orhidee, printre care se remarcă sângele voinicului și papucul doamnei;

De data aceasta nu am avut obiectiv atingerea doar a unui varf ci a unei creste intregi de la Varful La Om pana la Varful Ascuit. Asa cum spune Ionel Coman: ”Escalada unei creste este cel mai nobil traseu de alpinism; în comparație cu un aici horn sau chiar cu un perete, aici ai impresia că plutești în vazduh, ca esti o pasare și incerci din plin fericirea de a trai.”

Report this page